Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، در سال گذشته، سامانه‌ای تحت عنوان سامانه هوشمند امداد امام خمینی(ره) به نشانی soha.emdad.ir راه اندازی شد که امکان استفاده از خدمات غیر حضوری آن برای افراد بسیار زیادی فراهم شده است.

هدف راه اندازی سایت هوشمند و کارآمد امداد کمیته امام خمینی (ره) یا سها، غیر حضوری کردن امور برای مددجویان و در عین حال ثبت اطلاعات آنها به صورت یکپارچه برای دسترسی به تمامی اطلاعات صحیح بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

برای آگاهی بیشتر از جزییات  این سامانه به سراغ علی خسروزاده مدیریت روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی ( ره) استان ایلام رفتیم.

خسروز زاده در مورد سامانه هوشمند امداد به خبرنگار فارس گفت: با توجه اینکه در دنیای امروز  ارائه خدمات به سمت روش‌های غیر حضوری و الکترونیک  پیش می‌رود سازمان کمیته امداد نیز در این مسیر قدم برداشت و  از پایان سال ۱۴۰۰ در کمیته امام خمینی (ره) تلاش شد در قالب راه اندازی یک سامانه جدید خدمات متقاضیان، سبدها و بسته‌های خدمتی قابل عرضه کمیته امداد در بستر الکترونیک به مراجعه کنندگان عرضه شود.

وی افزود: در این راستا کمیته امداد ایلام از دستگاه‌های پیشگام بود و خیلی سریع همکاران ما در حوزه فناوری توانستند بیش از ۳۵ خدمت را در بستر الکترونیک برای متقاضیان ایجاد کنند. 

مدیر روابط عمومی کمیته امداد در ادامه عنوان کرد: این سامانه روشی سریع و هوشمند بوده و مراجعین میتوانند به راحتی با گوشی‌های تلفن همراه خود یا مراجعه به دفاتر خدمات پیشخوان و حتی کامپیوترهای شخصی که دسترسی به اینترنت داشته باشد، درخواست خود را در سامانه انتخاب و ثبت کنند و این درخواست در سریع‌ترین زمان در اختیار مسئول مربوطه قرار میگیرد.

وی ادامه داد: همزمان در کارپوشه مددکار ارسال می‌شود و پیامک نیز به گوشی تلفن همراه شخص متقاضی ارسال میشود و بدین صورت در سریع‌ترین زمان ممکن ارائه خدمت به متقاضی صورت می‌گرد.

خسروزاده در مورد ابزار و لوازم مورد نیاز در این بستر جدید به خبرنگار ما گفت: با یک گوشی همراه  و خط تلفنی که به اسم متقاضی باشد و ارائه کد ملی سرپرست خانوار و یک کد پستی که از طریق آن به موقعیت جغرافیایی متقاضی دسترسی پیدا کرد میتوان به این سامانه متصل شد.

وی در پایان در مورد مزایای این طرح بیان داشت: از مزایای این طرح به حذف هزینه‌های ایاب و ذهاب، کاهش زمان، تسریع درخواست‌ها اشاره کرد و همچنین در این روش دیگر نیاز به ارائه حضوری  مدارک هویتی و کاغذی نیست و همه مدارک در قالب یک فایل در این سامانه بارگذاری می‌شود و از دیگر مزایای این طرح میتوان به اتصال این سامانه به سامانه زیادی از جمله اتصال به سیستم بانکی، سیستم‌های دارایی، ثبت احوال، ثبت اسناد و دستگاه‌های حمایتی هم تراز اشاره کرد که دیگر نیاز به استعلام حضوری و کاغذی وجود ندارد و فرد متقاضی پس از ثبت درخواست در سامانه دهک حمایتی متقاضی مشخص و بعد از آن فرایند خدمتی به متقاضی ارائه می‌شود.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: الکترونیک کمیته امداد امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۵۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر، صبح سه‌شنبه با حضور یعقوبعلی نظری در شرکت توزیع نیروی برق شهرستان مشهد، نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع نیروی برق کشور به بهره‌برداری رسید.

استاندار خراسان رضوی در این بازدید گفت: همه تلاش ما نهایتاً باید منتج به رضایتمندی مردم بشود و در جهت رسیدن به این رضایتمندی باید خدمت‌رسانی تسریع شود.

وی بیان کرد: با توجه به ناترازی مصرف انرژی، اولین موضوع که باید در دستور کار قرار گیرد مدیریت مصرف است و رسیدن به این مهم در حوزه مشهد نیاز به یک بسته عملیاتی دارد.

نظری خاطرنشان کرد: در راستای تولید برق خورشیدی و استفاده از این ظرفیت می‌طلبد که یک بسته سرمایه‌گذاری در شهر مشهد تهیه شود.

لازم به ذکر است؛ که با استفاده از سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر امکان تشخیص خاموشی شبکه روشنایی معابر بدون تماس مشترکین و به صورت خودکار امکان پذیر بوده و در دستور کار گروه‌های عملیاتی جهت اصلاح و رفع عیب قرار می‌گیرد.

از دیگر قابلیت‌های این سامانه می‌توان به پایش ساعتی بار شبکه معابر، نمایش مکانی شبکه معابر، تعیین زمان دقیق روشن و خاموش شدن از طریق ثبت زمان طلوع و غروب خورشید در کنتور هوشمند اشاره کرد.

کد خبر 6099445

دیگر خبرها

  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • بانک‌ها تا پایان اردیبهشت نسبت به پرداخت تسهیلات مسکن اقدام کنند
  • تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند